2-7 dages levering |14 dages returret |Fragt kr. 55,- og gratis fragt ved køb over kr. 1.000,-

Book en tid til en fantastisk oplevelse

Inden du besøger os

Inden du besøger os første gang, vil det være en hjælp både for dig og for os, hvis du har oprettet et prøverum her på siden. I ”Dit Prøverum” kan du hænge de kjoler ind, som du godt kan lide, så vi kan se din stil og lettere kan finde frem til de kjoler, som du kan lide. Du kan sende ”Dit Prøverum” til os på mail senest dagen før eller selv tage det med, når du besøger os.

Når du besøger os, vil det være en rigtig god idé, hvis du kan sætte dit hår lidt pænt og måske lægge en diskret makeup. Det vil gøre det meget lettere for dig selv at se, hvordan du kommer til at se ud på dagen, når du har gjort lidt ud af dig selv.

Hvis du allerede har købt de sko, du skal have på på selve bryllupsdagen, så tag dem med også. Har du en stropløs BH, så tag den med, men du behøver ikke at tage ud og købe én inden, for rigtig mange af vores brudekjoler har indbygget BH og ellers kan vi oftest trylle med den slags. 😊

Dagen for prøvning

Når du er ankommet til Kennedys, vil du blive mødt udelukkende af skræddere, designere og stylister. 
Du vil starte med at blive vist rundt i forretningen (det er et stort hus, vi har her, og det er rart at kunne finde rundt 😊), og derefter bliver I vist hen, hvor I skal være. Nævn gerne i telefonen/på mailen, at du gerne vil booke et Privat Prøveværelse, hvis du ønsker det.
Når I er kommet ind i værelset, hvor der er klart til jer alle med lyserødt boblevand og herlig chokolade, vil din skrædder, designer eller stylist starte med at stille et par spørgsmål til selve brylluppet. Grunden til dette er, at hun så bedre kan spore sig ind på, hvilken slags fest, hun skal finde kjoler til, så det hele går op i en højere enhed.

Efter I har snakket om brylluppet, vil hun spørge ind til dine drømme omkring brudekjolen. Nogle har drømt om deres brudekjole hele livet, men vores erfaring er, at det absolut ikke er alle.

Når hun har sporet sig ind på din stil og I har snakket lidt om ”Dit Prøverum”, vil hun gå ud i forretningen og finde kjoler. Du behøver derfor ikke selv at skulle finde rundt i junglen af flere hundrede brudekjoler – vi kender alle vores kjoler ud & ind, og vi ved præcis, hvor i forretningen de hænger. Du skal derfor bare læne dig tilbage og nyde det hele. 😊

Efterhånden som du prøver kjolerne, vil hunhænge de kjoler ud i forretningen igen, som du vrager, og komme ind til dig med nye kjoler.
Og sådan vil det fortsætte indtil vi forhåbentlig har fundet lige præcis DIN drømmekjole. 😊

Et helt almindeligt forløb kan du se her på Din oplevelse hos Kennedys fra Drøm til Bryllup