2-7 dages levering |14 dages returret |Fragt kr. 55,- og gratis fragt ved køb over kr. 1.000,-

Tilretning af brudekjole

Tilretning af din brudekjole
Købte du din brudekjole før 1. marts og fik tilbudt, at skrædderne hos Kennedys vil tilrette den, sker tilretningen senest 10. august 2020. 
Vi opfordrer derfor til, at du hurtigst muligt kontakter os og får booket en tid til tilretning af din smukke kjole, hvis vi skal tilrette den for dig. Vi må også bede dig komme alene eller med max 2 gæster, da skrædderen vil være meget tæt på, og vi jo alle skal følge restriktionerne.

Samarbejde med Strauss Skrædderi
For at kunne hjælpe så mange brude, som overhovedet muligt, og for at kunne fortsætte den gode service med tilretninger, har vi indgået et samarbejde med Strauss Skrædderi rundt om i landet, som gerne vil hjælpe dig med tilretningen af din brudekjole.
De har stor ekspertise i brudekjoler, og ved nøjagtig, hvordan de skal syes. Vores skrædderi bliver nedlagt i august 2020 og al tilretning bliver rykket til Strauss Skrædderi fremover.

Du skal selv bestille tid hos Strauss (eller en anden skrædder efter dit valg), og husk nu at gøre det i god tid, så de kan nå at lægge en masse kærlighed og tid i netop din kjole.

Strauss Skrædderi:

Aarhus
Telefon 86133224
Mail: aarhus@strauss.dk

København / Lyngby
Telefon 38881747
Mail: strauss@strauss.dk

Odense / Vejle / Kolding
Telefon 29907665
Mail: vejle@strauss.dk

Udsat eller aflyst bryllup under Corona
Er dit bryllup udsat eller aflyst, vil vi desværre ikke have mulighed for at tilrette din kjole på et senere tidspunkt.

Skrædderiet hos Kennedys bliver nedlagt i august 2020, og er dit bryllup udsat, har vi desværre ikke mulighed for at tilrette den senere, da skrædderiet hos Kennedys ikke længere eksisterer.